Medlemsmöte

admin

När:
4 juni, 2018 kl. 17:30 – 20:00
2018-06-04T17:30:00+02:00
2018-06-04T20:00:00+02:00
Var:
Västra Ågatan 16
753 09 Uppsala
Sverige

Äntligen är det dags för medlemsmöte! Vi bjuder på mat och peppar valupptakt. Ta med alla du känner och kom med i den rosa sommaren!

Vi kommer prata om allt vi vill och kan göra för att få Uppsala att förstå att feminism och antirasism är det som behövs i ett samhälle som blir allt kallare. Vi behöver fortsätta vårt arbete i kommunen, vi behövs i landstinget och vi behövs i riksdagen.

Ut med rasisterna! In med feministerna!

Inga tankar är för stora, inga idéer är för små. Vi kör och gör, och i år har vi dessutom resurser att förverkliga riktigt mycket.

Kan vi bjuda alla på vegansk pizza? Klart vi kan!

Kan vi beställa en hel drös affischer där vi förenar F! och Star Wars, och sedan ge dessa till våra medlemmar? Klart vi kan!

Händer detta på medlemsmötet den 4 juni? Klart det gör!

Vi ses där! ♥

—–

Tid: Söndag 4 juni kl 17:30-20:00

Plats: F!s lokal hos Sensus, Västra Ågatan 16, Uppsala

Mat: Vegansk pizza. Hör av dig om du har allergier eller liknande.

Tillgänglighet: Lokalen är tillgänglig för rullstol och barnvagn med hiss, automatiska dörröppnare och tillgängliga toaletter. Hissentrén är i gränden (genom stålgrinden) bredvid huvudentrén.

—–

BESKRIVNING IN TILL LOKALEN
Från entrén: Gå genom porten rakt fram tills du kommer till hiss/trappa. Ta hissen till plan 5 eller gå upp trappan till plan 5. Gå in i Sensus Studieförbunds lokaler. Gå rakt genom lokalen, fortsätt in förbi toaletter. F! Uppsala har sin lokal bland rummen på vänster sida med F!-symbolen på dörren.

Från hissentrén: Ta gränden in bredvid huvudentrén. Drygt 20 meter in går ni in i dörren på er högra sida där det står ”Kaniken”. Gå rakt fram förbi trappen och sväng till höger där hissen finns. Ta hissen till plan 5. Gå in i Sensus Studieförbunds lokaler. Gå rakt genom lokalen, fortsätt in förbi toaletter. F! Uppsala har sin lokal bland rummen på vänster sida med F!-symbolen på dörren.