Engagera dig

F! är ingenting utan sina medlemmar. Stöd vårt viktiga antirasistiska och feministiska arbete i valrörelsen – bli medlem i Feministiskt initiativ!

Under valet 2014 tog vi för första gången plats i Uppsala kommunfullmäktige med två ledamöter och två ersättare. Sedan dess har vi fortsatt att växa och hos oss finns alla möjligheter att bedriva aktivism, medlemsinflytande och politik.

För information om hur du förnyar ditt medlemskap eller hur du blir medlem gå till webbadressen: http://feministisktinitiativ.se/bli-medlem/

 

F! Uppsala organisation

Vi har olika grupper som arbetar med politiken vi i F! Uppsala och F!-studenter vill driva. För att bli aktiv kan du engagera dig i följande grupper:

Aktivistgruppen

Aktivistgruppen anordnar demonstrationer, fikor, föreläsningar, workshops och mycket annat! Vi behöver alltid aktivister som är sugna på att affischera, hjälpa till att planera event eller kanske till och med hålla en egen fika eller workshop?

Är du sugen på att bli aktivist? Hurra! Kontakta Aktivistgruppen genom att maila till uppsala@feministisktinitiativ.se och ange ”Aktivistgruppen” i ämnesraden.

Politikgruppen

Politikgruppen utvecklar F! Uppsalas valmanifest och kommunprogram, skriver debattartiklar samt assisterar våra politiker i Kommunfullmäktige med förslag till motioner, interpellationer och direkta frågor.

Gillar du att skriva eller vill jobba mer aktivt med politiska frågor? Häng på! Du kontaktar politikgruppen genom att maila till uppsala@feministisktinitiativ.se och ange “Politikgruppen” i ämnesraden.

F! Studenter

F! Studenter arbetar med utbildningspolitik både aktivistiskt och parlamentariskt. Är du student, feminist och vill hjälpa till att skapa en progressiv och inkluderande utbildningspolitik? Du når den kårpolitiska gruppen, F! Studenter, på epost: fistudenter@gmail.com