Julf!ka och motionsskrivning

admin Okategoriserade Leave a Comment

Än är inte terminen slut! I helgen blir det både motionsskrivning till kongressen 2017 och julfika. Kom på en, kom på båda!

 

▼▼▼

SKRIV MOTIONER TILL F! KONGRESSEN 2017

I mars är det dags för F! Kongress där motioner från medlemmar behandlas, och självklart ska F! Uppsala bidra! Den 17 december samlas vi i lokalen och skriver, reflekterar och tycker till.

 Den här gången fokuserar vi särskilt på utbildning, hälsa och sjukvård, sexualpolitik samt kvinnofrid- mäns våld mot kvinnor och våld i nära relationer.

 

Kom och ta möjligheten att förändra politiken, lära och bidra med ditt perspektiv. Inga förkunskaper krävs, vi diskuterar och tänker tillsammans.

 

Tid: 14.00 -18.00, 17 januari

Plats: F!s lokal hos Sensus Studieförbund, Västra Ågatan 16, Uppsala

Fika: Veganskt och glutenfritt

Tillgänglighet: Lokalen är tillgänglig för rullstol med hiss och dörröppnare. Det finns tillgängliga toaletter. Hissentrén är i gränden bredvid huvudingången.

 

▼▼▼

JULF!KA

Kom och f!ka med oss innan det blir dags för ledighet. Vi fikar veganskt julfika, pysslar lite och kör ett feministskt julquiz!

 

Tid: 14.00-16.00, 18 januari

Plats: F!s lokal hos Sensus Studieförbund, Västra Ågatan 16, Uppsala

Fika: Veganskt och glutenfritt

Tillgänglighet: Lokalen är tillgänglig för rullstol med hiss och dörröppnare. Det finns tillgängliga toaletter. Hissentrén är i gränden bredvid huvudentrén. Lokalen är tillgänglig för rullstol och det finns tillgängliga toaletter. Rullstolsentrén är i gränden bredvid huvudentrén.

 

Julmys, feminister och veganskt fika – det blir väl inte bättre än så?

 

▼▼▼

Vi ses där!
F! Uppsala

 

Kommentera