SÖK TILL F! UPPSALAS STYRELSE 2017

admin Okategoriserade Leave a Comment

SÖK TILL F! UPPSALAS STYRELSE 2017
I en turbulent omvärld med högervindar behövs Feministiskt initiativ mer än någonsin – och vi behöver din hjälp för att kunna göra skillnad!

F! Uppsala är en avdelning till Feministiskt initiativ som omfattar Uppsala län. Verksamheten innefattar administration, kommunikation, politik, medlemsverksamhet, bildning och evenemang. Vi är en lokal organisation som växer så det knakar och som sedan två år tillbaka sitter i Uppsala kommunfullmäktige. Vill du vara med och leda Fi Uppsala framåt? Nominera dig själv eller någon annan som du tror skulle passa för uppdraget till 2017 års styrelse!

Att sitta i Feministiskt initiativs Uppsalas styrelse innebär att du är med och driver organisationen framåt, tänker strategiskt kring politik, ekonomi och kampanjer, samt arbetar med medlemmarna. Eftersom vår politik utgår från våra egna erfarenheter av sexism, rasism, funkofobi, transfobi, fettfobi och olika former av diskriminering letar vi speciellt efter dig som bär på kunskaper och erfarenheter av detta. Du bör även vara beredd att lägga en hel del tid på styrelsearbetet och behöver kunna prioritera din tid.

För att nominera dig själv eller andra, mejla valberedningen på: valberedningen.fiuppsala@gmail.com. I mejlet vill vi att du anger namn och kontaktuppgifter för både den som nominerar samt den som nomineras.

Du kan nominera dig själv eller någon annan. När ansökningstiden gått ut kommer samtliga nominerade att kontaktas av valberedningen på den e-postadress som angetts i nomineringsmejlet. Sista dag för att nominera är den 15 januari 2017.

Observera att du som vill kandidera till styrelsen måste vara medlem i Feministiskt initiativ samt ha betalat medlemsavgiften vid tidpunkten för årsmötet, 12 februari 2017. För information om hur du blir medlem eller förnyar ditt medlemskap:
http://feministisktinitiativ.se/bli-medlem/

Kommentera