F! Uppsalas organisation

Vi har olika grupper som arbetar med politiken vi i F! Uppsala vill driva. För att bli aktiv kan du engagera dig i följande grupper:

Aktivistgruppen

Aktivistgruppen anordnar demonstrationer, fikor, föreläsningar, workshops och mycket annat! Vi behöver alltid aktivister som är sugna på att affischera, hjälpa till att planera event eller kanske till och med hålla en egen fika eller workshop?

Är du sugen på att bli aktivist? Hurra! Kontakta Aktivistgruppen genom att maila till uppsala@feministisktinitiativ.se och ange ”Aktivistgruppen” i ämnesraden.

Politikgruppen

Politikgruppen utvecklar F! Uppsalas valmanifest och kommunprogram, skriver debattartiklar samt assisterar våra politiker i Kommunfullmäktige med förslag till motioner, interpellationer och direkta frågor.

Gillar du att skriva eller vill jobba mer aktivt med politiska frågor? Häng på! Du kontaktar politikgruppen genom att maila till uppsala@feministisktinitiativ.se och ange “Politikgruppen” i ämnesraden.

 

Valrörelse 2018

Vi närmar oss slutet i valrörelsen, och lägger i en extra växel nu i spurten. Vi behöver därför all hjälp vi kan få.

Att engagera sig i valrörelsen är enkelt. Du väljer själv vad du vill göra och hur mycket. Allt gör skillnad och allt uppskattas <3

Maila Leia på  leia@fiuppsala.se och ange ”valarbete” i ämnesraden så hittar vi en lösning tillsammans!